Alejandra (Honduras)

Alejandra es una noia que prove d’Hondures, situat a centre Amèrica, un país al qual l’index de delinqüència és dels més alts del mon. 
Va vindre amb la seva mare quan encara era menor d’edad. A l'arribar no li va fer falta posar-se a treballar ja que la seva mare podia mantenir-la amb normalitat, l’únic que va tindre que fer va ser adaptar-se amb el català i acabar els seus estudis. 

Al seu país d’origen va deixar part de la seva família com els seus germans o els seus tiets, avis i tot, els seus germans al cap del temps també van vindre a Espanya a viure amb elles. 

No van tindre mots problemes per aconseguir els papers, solament els tràmits normals per a tots els estrangers. 

Ara ja porta temps aquí a Catalunya, ha fet la seva família i té una bona situació administrativa i bon treball i no es queixa del nivell de vida que porta aquí en comparació amb el seu país d’origen. 

No té cap plantejament de tornar a viure a Hondures mes que per anar cada vegada que pugui a visitar a la seva família que li queda per allà però no es quedaria molt més que per fer unes vacances, ja que aquí té la seva vida acomodada.
 

Comentaris

Entrades populars